Carriere in de kunst

large

















Begeleiding van kunstenaars naar heldere beeldtaal, professionalisering, verkoop en succes.

Wat wordt er gevraagd van een kunstenaar ?
Wat zijn de mogelijkheden om te slagen?
Is dit werk van mij te verkopen?
Hoe ziet mijn werk er online uit?
Kortom: komt mijn kunst geloofwaardig over en waar liggen mijn kansen voor succes?

Een begeleiding door een stappen plan te maken voor de kunstenaar naar een betere positionering van het kunstenaarschap in de moderne maatschappij. Door de uitgebreide ervaring in het onderwijs, het werkveld, de kennis van de galeries en het zorgvuldig gebruik maken van sociale media gebruikt de Lange zijn kennis om over te dragen.

Een overtuigend en een helder in kaart gebrachte aanpak van de mogelijkheden van de gemaakte kunstwerken ten aanzien van de inhoud, de techniek en de mogelijkheden om deze te verkopen of plekken te vinden waar deze mogelijkheden zich voor doen.

De Lange geeft les in Beeldende kunst vakken sinds 1986. Hij is begonnen met begeleiding van kunstenaars op de particuliere kunst opleiding MIX waar hij zijn ervaringen heeft opgedaan in het geven van lessen in schilderkunst, tekenen, fotografie, digitale beeld bewerking, kunstgeschiedenis en kunstbeschouwing.
In 1999 heeft de Lange De Amsterdamse Vrije Kunst Academie gestart voor diegene die een begin wilden maken met het kunstenaarschap. Een zelfstandige kunst opleiding met als hoofddoel het ontdekken van de individualiteit, het eigene, de authenticiteit en daarmee de eigen vanzelfsprekende stijl van kunst maken.
Sinds 2004 werd de MIX gestart : M ENTALITEIT – I DENTITEIT – EX PRESSION
De MIXacademy waar, door de jaren heen, 300 studenten de opleiding hebben voltooid om daarna professioneel een studio te starten of door te studeren op HBO opleidingen in Nederland.
De vele docenten, die bekwaam waren in alle disciplines begeleiden de student naar de juiste eigen stijl en een optimale portfolio voor het vervolg van hun carriere.

De Lange is beeldend kunstenaar en heeft in 25 jaar een omvangrijk oeuvre opgebouwd vanuit verschillende disciplines.
Het onderzoek van zijn kunst ligt in schilderijen, tekeningen, fotografie, video, installaties en digitale beeldbewerkingen.


Voor vragen over de kosten
bel 0627097546 voor een afspraak of
schrijf naar rdl@ralphdelange.nl

Comments are closed.